Βιομηχανικες Πρωτες Υλες
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Αρτοποιϊα – Ζαχαροπλαστικη

Βελτιωτικά Αλεύρου
TopBake MT Nova Συμπυκνωμένο βελτιωτικό αρτοποιίας για όλα τα προϊόντα ζύμης που διογκώνονται με μαγιά. Δοσολογία 0,5 % επί του αλεύρου.
TopBake BUN Improver No.1 S Bελτιωτικό (ελεύθερο σόγιας) για την παραγωγή Hamburger buns και Soft Rolls με δοσολογία 2-3% επί του αλεύρου.
TopBake Toast BM 0,5 % GR Συμπυκνωμένο βελτιωτικό για σάντουιτς και ψωμί του τοστ. Δοσολογία 0,5 % επί του αλεύρου.
TopBake CoolMax GR Βελτιωτικό για προστοφαρισμένα και κατεψυγμένα ζυμάρια. Δοσολογία 2-3% επί του αλεύρου.
TopBake Cold Gold Βελτιωτικό για κατεψυγμένα ζυμάρια, κατάλληλο ακόμα και για καθυστερημένες διαδικασίες ζύμωσης όπως η βαθιά κατάψυξη. Δοσολογία 2-3 % επί του αλεύρου.
TopBake Fresh 0,3 % Ένζυμο αρτοποιίας για μαλακότητα της ψίχας και σημαντική παράταση της διάρκειας ζωής των αρτοσκευασμάτων. Δοσολογία 0,3 % επί του αλεύρου.
TopRise GDL Βελτιωτικό για διόγκωση που βασίζεται στη γλυκονο-δ-λακτόνη. Εξαιτίας της απουσίας των φωσφορικών τα αρτοσκευάσματα δεν έχουν την τυπική γεύση του baking powder.
TopBake Croissant Direkt Βελτιωτικό για όλα τα λαμιναρισμένα, κατεψυγμένα ζυμάρια μαγιάς με δοσολογία 5% επί του αλεύρου. Κατάλληλο για ωμά κατεψυγμένα κρουασάν που ψήνονται κατευθείαν από την κατάψυξη (from freezer to oven).
MIPAR PB και Mipar PB 02 Συμπυκνωμένο βελτιωτικό για μισοψημένα αρτοσκευάσματα. Αυξάνει τον όγκο και την απορρόφηση νερού. Εξαιρετικό παράδειγμα εφαρμογής προψημένη – κατεψυγμένη βάση πίτσας. Δοσολογία 1,4% επί του αλεύρου
TopBake WA Pure SB Βελτιωτικό αρτοσκευασμάτων χωρίς Ε, χρησιμοποιείται για την αύξηση της απορρόφησης νερού κατά την προετοιμασία του ζυμαριού. Αποτέλεσμα η παράταση της μαλακότητας της ψίχας και ως εκ τούτου του χρόνου ζωής των τελικών αρτοπαρασκευασμάτων. Βασίζεται στα ένζυμα και τις φυτικές ίνες και προστίθεται σε δοσολογία μεταξύ 0,2-1,5% επί του αλεύρου, αναλόγως με την επιθυμητή αύξηση ικανότητας απορρόφησης νερού.
Μίγματα Αρτοποιΐας
TopBake Ciabatta 10% Έτοιμο πρόμιγμα για την παραγωγή ιταλικού ψωμιού τύπου Ciabatta, με μοναδική γεύση και δομή. Δοσολογία 10% επί του αλεύρου.
TopBake Rice Bread 10% AF Πλήρες μίγμα για παραγωγή ψωμιού χωρίς γλουτένη. Αποτελείται από ρυζάλευρο και άμυλο ρυζιού, βελτιωτικό, μαγιά και φυτικά λιπαρά. Δίνει καλό σχήμα και όγκο κατά την αρτοποίηση.
Μίγμα για Πολύσπορο Μίγμα σπόρων για παρασκευή γευστικών πολύσπορων αρτοσκευασμάτων με δοσολογία 18 - 25%.
TopBake Yoghurt Malt Multigrain 50% Μίγμα 50% για πολύσπορα αρτοσκευάσματα με πλούσιο άρωμα και γεύση γιαουρτιού.
TopBake Dinkel Vollkorn Mix Μίγμα αρτοποιίας για ψωμί Dinkel ολικής αλέσεως, περιέχει ξινό προζύμι και όλα τα απαραίτητα συστατικά για την παραγωγή ενός εύγεστου ψωμιού Dinkel. Δοσολογία 40 % επί αλεύρου DINKΕL ολικής.
Διατίθενται άλευρα DINKEL DINKEL ολικής αλέσεως και αλεύρι DINKEL λευκό Τ630.
Διατίθεται αλεύρι ΣΙΚΑΛΗΣ και Χαρουπάλευρο
Μίγματα Ζαχαροπλαστικής
Mipar Pound Cake Έτοιμο μίγμα για αφράτα pound cakes με μαλακή ψίχα. Προστίθεται αυγό, λάδι και νερό.
TopSweet Muffin Mix S Έτοιμο μίγμα για την παρασκευή muffins. Απαιτείται η προσθήκη μόνο λαδιού και νερού.
TopSweet Sponge Cake GR 02 Πρόμιγμα για παρασκευή παντεσπάνι με δοσολογία 10%. Προστίθεται επιπλέον ζάχαρη, αλεύρι, λάδι και αυγά.
Best Rise S Baking powder διπλής δράσης.
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής-Μπεσαμέλ
Custard Cream Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλιας. Ανάμιξη με νερό. Κατάλληλη για κατάψυξη και ψήσιμο.
Stabisol BCG2 Ουδέτερη μπεσαμέλ σε σκόνη για γεμίσεις με δοσολογία 350 - 400 g / lt νερού.
Πούλπες και Πάστες φρούτων
Orange Peel Paste και Lemon Peel Paste Φυσική πούλπα πορτοκαλιού και λεμονιού αντίστοιχα με κομμάτια φλούδας φρούτου. Χαρίζει πλούσιο φρουτώδες άρωμα και γεύση στα τελικά προϊόντα ( όπως κέικ, πορτοκαλόπιτα, τσουρέκι, κουλούρια, μπισκότα κλπ).
Strawberry Paste Πάστα φράουλας για πλούσιο άρωμα και γεύση φράουλας. Δοσολογία 0,3-0,5% ανάλογα με την εφαρμογή.
Aρωματικές ύλες προέλευσης Γαλλίας
Αρώματα: Βουτύρου, Πορτοκαλιού, Βανίλιας, Milk Cream–Κρέμας γάλακτος, Κανέλας, Σοκολάτας – Bitter chocolate, Καραμέλας, Μαστίχας, Γλυκάνισου-Anethol ex Badiane.
Συντηρητικά
Σορβικό Κάλιο (Ε 202) Το σορβικό κάλιο χρησιμοποιείται ως συντηρητικό ευρέως φάσματος σε αρτοσκευάσματα πλην αυτών που διογκώνονται με μαγιά. Σύμφωνα με τον ΚΤΠ προστίθενται σε επίπεδα που δεν ξεπερνούν τα 2 g/kg (ποσότητα εκφρασμένη ως ελεύθερο οξύ).
Διοξικό Νάτριο (Ε262) Συντηρητικό / Ρυθμιστής οξύτητας. Σύμφωνα με τον ΚΤΠ προστίθεται στο αλεύρι σύμφωνα με την αρχή του Quantum satis.
Προπιονικό Ασβέστιο (Ε282) Συντηρητικό κατά της μούχλας και του βάκιλλου Bacillus mesentericus. Κατάλληλο για όλους τους τύπους αρτοσκευασμάτων που διογκώνονται και με μαγιά. Σύμφωνα με τον ΚΤΠ προστίθεται σε ποσοστό 0,1-0,3 % (εκφρασμένο ως προπιονικό οξύ).